JanWillem & Neline op reis in Nieuw Zeeland

@Hong Kong

Het eerste deel van de vlucht hebben we achter de rug - 11u vliegen en eigenlijk viel het best mee. We hadden een eigen prive scherm waarop je tv/ film kunt kijken en spelletjes kunt doen :-)

In Hong Kong naar een hotel afgereisd waar we eerst even lekker in het zwembad zijn gesprongen - goed idee! Spiertjes weer los en daarna 6 uurtjes geslapen. Toen stonden we fris en fruitig maar wat hongerigweer op het vliegveld... Even broodje gehaald en toen geshopt. Nu aan het wachten op de vlucht naar Auckland, nog een uurtje. Maar gelukkig hebben we Yathzee en gratis (!) internet.

Tot het volgende verhaal!

Jan Willem & Neline

Gerben

Maar hopen dat hje niet teveel shopt want dan kan het niet mee.

mams

Op dit moment zitten jullie w.s. alweer in de lucht. Hopelijk gaat het voor jullie gevoel weer net zo snel.

de bieten zijn gistermiddag weg gegaan
Liefs van ons

Stefan

Leuk, hopelijk reizen jullie nu weer zo relaxed, maar dat gaan we vast in het volgende verhaal lezen.

Rinate

Ah, vandaar dat we nu al mail van jullie kregen, het internet was gratis!!!!;)
Jammer dat je niet meer tijd hebt voor China, geweldig mooi land! Maar wie weet, als vliegen jullie goed bevalt, wat er nog eens gebeurd? Hopelijk is jullie volgende vliegervaring even positief, goede reis!

Diana

Als het goed is zijn jullie al even in N-Z!! Ik ga jullie avonturen volgen. Heel veel plezier! Geniet van al het moois daar.
Groetjes Diana

Wim en Joke

Ook wij lezen graag jullie reisverslagen. Hele mooie reis gewenst hoor. Geniet ervan! groetjes.

Rinate

Jullie hebben er vandaag al aardig wat kilometers opzitten, is het allemaal goed gegaan? We kijken uit naar jullie volgende verslag! Er komen toch ook wel foto's bij, of is dat lastig?