JanWillem & Neline op reis in Nieuw Zeeland

richtingwisser

Ons eerste bericht vanuit Nieuw Zeeland! Tjonge nog maar 2 dagen verder en alweer heel veel nieuwe ervaringen rijker :-)

Onze vlucht vanuit Hong Kong verliep soepel, we hadden 3 stoelen met zijn 2-en dus om en om konden we even een wat comfortabeler positie aannemen. Het ophalen van auto ging ook prima, al was ik (Neline) zo moe dat ik alleen maar wazig kon kijken en kon zeg: oh yes. Maar Jan Willem had zijn beste moment, dus het kwam helemaal goed.

Toen in ons rode (!) vehicel. Rijd overigens prima en is ruim genoeg. Maar dan autorijden, tja dat moet links. Lache! Richtingaanwijzer zit rechts en ja, de ruitenwisser links. Deze gingen veelvuldig aan zonder dat het regende, shit klonk er vaak. Maar dat zat gelukkig niet op de ramen :-)

Ook links aanhouden, linker bocht nemen. met meer dan 24u reizen valt dat niet helemaal mee. Ondertussen hebben we redelijk onze weg gevonden qua shopping, eten e.d.

Zondag is onze enige dag tot nu toe met een beetje zon. Gelukkig waren we toen buiten, maar met 1 uurtje zon waren we al zo rood als een kreeft. Weten we dat ook weer, goed smeren dus de volgende keren! Nu veel regen, alsof we niet weg zijn!

Maandag zijn we naar het Rangitoto eiland gevaren, dit is een vulkaan eiland dat 600 jaar geleden is ontstaan. Nu is hier een enorme vegetatie, erg mooi. Een redelijk zware trekking gedaan met als resultaat een prachtig uitzicht over Auckland en de krater.

Momenteel zijn we in Paihia (je breekt je tong er nog eens over want je moet alle letters uitspreken). We wachten op onze dolfijn tour met mooie rondvaart, vol verwachting klopt ons hart ;-)

Liefs van ons!

De Baarsjes

Spannend hoor, leuk om de reis zo mee te beleven. Veel plezier met de dolfijnen!

Wilco en Mirjam

Wat heerlijk. Wij vonden Nieuw-Zeeland prachtig. Leuk om jullie verhalen te lezen, alles komt weer terug. Geniet!

Gerdiene

Wauw klinkt zo leuk allemaal en wordt heeeeeel nieuwsgierig naar foto's!!
Thnx voor de update en tot de volgende :)
liefs vanuit het grijze (maar nu droge :) ) Holland!!

Opa en Oma

Hallo Jan Willem en Neline,
We hebben net jullie verslag gelezen. Fijn dat jullie de reis goed gemaakt hebben. Want toen jullie weggingen stormde het. Het weer valt bij jullie beetje tegen, ik dacht dat het rozegeur en maneschijn was (opa). We zitten nu bij Christel op de koffie en ze heeft jullie verhaal laten lezen.
Prettige vakantie!

Christel

Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad! Nu kan het genieten en rondtrekken echt beginnen! Heerlijk geniet ervan! Opa en oma vonden het erg leuk om jullie verhaal te lezen. Opa wilde nog veel meer neerzetten, maar oma vond het zo wel genoeg;) Heerlijk om die twee zo met elkaar te zien! Geniet van het mooie land!! En groetjes aan Gijsbert ;) haha!

gerdine

volgende keer goed insmeren dus!!
fijn dat het zo gezellig is
groetjes en liefs. gerdine

Rinate

Ooh, help Neline, links rijden en dan ook nog de juiste route zien te vinden.... Maar goed dat je Jan Willem bij je hebt en dat je op een eiland zit, daar kan je in ieder geval niet vanaf ;)
En, hebben jullie dolfijnen gezien?
We zijn ook wel erg benieuwd naar een foto van jullie rode car, en van jullie zelf, komt dat nog?
Geniet van jullie avontuur! Hier hebben we vandaag ook stevige buiten gehad, en de rest van de week komt er ook nog de nodige nattigheid. Geniet maar lekker van ieder zonnestraaltje!