Belevenissen...
Na een paar dagen stilte zijn we er weer. Het was even moeilijk om bij het internet te komen. We hebben er een paar foto's op kunnen zetten maar de moeite die ons dat gaf... Frustrerend, dus we hebben het verhaal maar even voor een later moment bewaard!
Toen we bij Mt. Maunganui aankwamen was het zo grijs en regenachtig dat we niet veel konden zien. Maar in de Hot Pool was het heerlijk vertoeven in de regen... De volgende dag volop zon dus alsnog de berg beklommen, foto's spreken voor zich.
In Roterua aangekomen waren er onwijs veel leuke dingen te doen, we hebben natuurwonders gezien en de burried village (bedolven onder lava). In de stad zelf is er een park met modderpoelen/ waterpoelen die lekker vanuit de aardkost. Als je tegen de lucht kunt van een heeeleboel rotte eieren is het best bijzonder. De sulfer die sommige poelen kleurt is niet echt eetlust opwekkend ;-) Op zich best bijzonder dat er elke zaterdag een boerenmarkt wordt gehouden tussen de stinkende poelen.
Het reisschema gaat lekker, rustig op de weg en nu weer mooi weer. Je hebt ook onderweg overal openbare toiletten die schoon zijn, ideaal!
Vanuit Roterua zijn we in een vulkaan achtig park geweest met nog meer bijzondere natuurverschijnselen, we proberen de foto's er zo snel mogelijk op te zetten. (met geur- indicatie). Ze hadden bijzonderere namen zoals duivelskrater e.d. Sommige zagen er dan ook indrukwekkend uit!
Gezien het aantal Mb dat we nog hebben ronden we deze even af en gaan we verder in ons volgende verhaal!
Wat hebben jullie toch een geweldige vakantie gehad. Ik lees jullie verslagen met veel plezier. Het zwemmen tussen de dolfijnen lijkt mij een hoogtepunt, geweldig. Bij deze wens ik jullie een goede terugreis toe en ben benieuwd naar jullie verhalen.