Happy New Year
Ha lieve mensen,
Voor jullie allemaal alle goeds gewenst voor 2012!!!! Het was een heel bijzondere avond om 12 uur eerder dan julllie in 2012 te leven... Hier in Queenstown was the place to be bij het meer waar om 00.00 uur vuurwerk werd afgestoken (hier steken ze zelf geen vuurwerk af, ook mag je op straat geen alcohol drinken). Het was een gezellige bijeenkomst met wat muziek podia en genoeg tentjes om je calorie - gehalte aan te vullen. Eigenlijk een beetje het gevoel van nacht van zeewolde (voor de kenners ;-)) Heel apart om met O&N buiten te zijn zonder dat je het koud krijgt! Vuurwerk was schitterend om te zien... Alleen een beetje weinig mensen om je heen om nieuwjaar te wensen ;-) Maar als de belangrijkste persoon maar daar is toch!
Ook heel belangrijk feestje: 1 januari waren we precies 6 maanden getrouwd :-))
2 januari mooi dienst gehad in de plaatselijke kerk met veel buitenlanders, we moeten wel zeggen dat de NZ-landers bijzonder hartelijk zijn.
Onze overnachtingsplek was niet veel soeps maar goed we hadden een plekje. Veel jongeren dus veel rumoer s'nachts. Nu weer op weg naar een plekje waar weinig mensen zijn.
Nog steeds heerlijk weer hier, gisteren lekker in het park geweest, boekje mee/ zonnebrandcreme op en genieten maar weer. Super mooi uitzicht. We worden echt zoooo relaxed ondertussen :-)
Zaterdag wezen raften, was onwijs leuk, we troffen een nederlandse gids en andere nederlanders, dus we hadden een Nederlandse boot, altijd leuk en gezellig.
De tijd is op, tot de volgende blog maar weer.
Wij hebben het hier erg gezellig we vragen ons alleen af hoe het met jullie gaat?
Aan jullie berichten te zien gaat het denk ik wel goed!
Ik heb laatst bij het kerstcircus voor 3700 man opgetreden met een clowns-act.
Met oud en nieuw was het erg gezellig!
Ik vind dat jullie een mooie website hebben en wat een mooie foto's!!!
groetjes , jeroen
Hoi Jan Willem & Neline,
We hebben geprobeerd via sms een nieuwjaarswens te sturen, maar is niet gelukt. Dus bij deze: een héél gelukkig en gezond 2012 toegewenst! Jullie beginnen alvast goed in zo'n mooi land.....
Groeten, de Baarsjes
Hey Kiwi's!!
Jullie vermaken je daar wel zo te lezen.
Geniet er nog maar van de komende 2 weken!
En nog de beste wensen voor het komende jaar!!
Groetjes Diana
Leuk om weer een bericht van jullie te lezen, we wensen jullie natuurlijk ook een heel mooi 2012 toe!
We hadden jullie een nieuwjaarsbericht gestuurd op het mailadres van Neline, maar weten niet of jullie dat konden openen.
Hier in Nederland was het overigens ook niet koud, maar wel grijs en nat ;(( Maar vandaag scheen ook de zon nog even. Wij hebben ook lekker twee weken vrij en genieten daar ook volop van. De kids zijn net mee naar Zeewolde dus het is erg rustig hier....
Happy new year!!
oh wat gaat de tijd snel he.. Maak nog even wat moooie herinneringen, foto's en spaar wat verhalen voor tijdens onze nieuwjaarsborrel ;)
Prachtige foto's, prachtig land! Hoop dat het gaat lukken met de dolfijnen....